torstai 23. maaliskuuta 2017

millainen mekko

Viime aikoina on mekkoasiat pyörineet mielessä. Ei sillä, että olisin vielä vakavasti harkinnut mekon hankkimista, vaan ihan vaan mallien puolesta olis ehkä kiva jo käydä sovittelemassa.
Toisaalta yritän vielä parhaani mukaan muokata kroppaa sellaiseksi, että olisin todella tyytyväinen peilikuvaani. Mutta aina on hyvä haaveilla, etenkin, kun yhtäkkiä oon kiinnostunut aivan uudenlaisista mekkomalleista.

Tämmönen trumpetti/merenneitomalli on ollu mulla mieles jo aika kauanki. Ainaki haluan sovittaa miltä se näyttää mun päällä. Tuommonen röyhelöhelma on kuitenki alkanu kiinnostaa vasta lähiaikoina. Ehkä en missää prinsessamallises puvus niin innostuis röyhelöistä, mutta tähän malliin se tuo sopivasti ilmavuutta. Yläosan röyhelöille en kuitenkaa ihan samalla tavalla lämpee.

Toinen uusi innostus on selkeästi yksinkertaisempi juttu. Iso halkio simppelis alaosas on mun mielestä jotenki niin kaunista. Ei ehkä kuitenkaa kuvan mukaista kaks osasta mekkoa. 

Kolmantena lähiaikoina löytyneenä innostuksena on monimittainen helma. Ehkä tälläisenä taaksepäin pidentyvänä tai erimittaisilla röyhelöillä. Toisaalta mietin, että tuleeko lyhyellä mekolla hääfiilistä, mutta sen tietää vaan koittamalla. 

Tässä on kiva yläosa, mutta pitsisestä alaosasta en niin piittaa.

Tämä alaosa saa mut ihastumaan runsaudellaan, mutta laahuksesta en niin piittaa.

Tässä mekossa on jotain mistä tykkään. Kivat olkaimet ja pitsinen yläosa. Helmaosakin näyttää mukavan ilmavalta.

Tässäpä sopivan sekava seurakunta inspiraatokuvia pinterestistä, josta löytyy muutama mekkoinspiraatio lisää.

-Elina

2 kommenttia:

 1. Toi eka on ihana ja tuon pitsihelmaiden voisin kans kuvitella sun päälle 🤔😍

  Terveisin draaman tuhoaja, niina. 😎😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi draaman tuhoaja niina, kiitos mielipiteestä, pidän sen mielessä 😏

   Poista