maanantai 11. toukokuuta 2020

kiitokset

Nyt on tullut aika sanoa kiitokset tänne blogin puolelle. Vietetäänhän sitä jo alle kuukauden päästä meidän ensimmästä hääpäivää.




Suurimmat kiitokset tietysti edelleen ja ainiaan meidän kaasoille ja bestmaneille! Kiitos meidän super valokuvaajalle Kankaanpään valokuvaamon Katalle, jonka käden jälkeen oon niin tyytyväinen. Kiitos myös häämme videoineelle MM-filmille. Sekä tietysti iso kiitos mun puvun taituroineille Katariinalle sekä Iralle. Ja tietysti suuri määrä muitakin osapuolia, jotka mahdollistivat meidän juhlamme. 
 

Loppuun vielä pieni shout out kaasojen mekoista. Kaasot valitsivat itse mihin pukeutuvat ja kustansivat sen. Käväisimme ihailemassa Heili Bridalin Infinity mekkoja Love Me Do messuilla alkuvuodesta 2019. Siitä heidän ajatus sitten lähtikin. Mun mielestä tämmönen Infinity dress vois sopia myös ihan morsiamen mekoksikin.


Siinä se sitten olikin meidän häätaival. Kiitos kaikille sitä seuranneille sekä kaikille mahtaville tyypeille, kehen oon saanut tutustua!
Mutta Rakkausretkellä jatkaa instan puolella retkeään. Ajatuksena on tehdä siitä sisustus ja lifestyle tili, koska nyt just sormet syyhyää eniten laittamaan kotia kauniiksi. Ja kuka tietää, ehkä joskus vielä kirjoitusvietti tulee ja bloggailu vie taas mennessään.

-Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti