torstai 13. joulukuuta 2018

TJ alle puolivuotta

Aika kuluu niin kamalan nopeasti, että häiden lähestymistä on jotenkin vaikea edes hahmottaa.

Olen kuitenkin huojentunut, että oikeastaan kaikki suuret asiat on varattu ja päätetty. Sormuskin olisi noudettavissa liikkeestä vaikka heti. Joulukorttien mukana lähti suurimmalle osalle vieraista niin sanottu varoitus lähestyvistä häistä. Joten odotan innolla tuleeko sieltä jonkinlaisia kommentteja. 

Eniten odotan tässä joulun vapaita, että pääsen askarteluiden kimppuun. Ne onkin suurimmat operaatiot tässä lähiaikoina. Mitään koristehankintojakaan ei enää tarvitse tehdä, vaan kaikki on jo hankittuna. Kaikkia hankintoja en olekaan täällä esitellyt, joten ehkä sekin on yksi välipäivien puuha.

Seuraavaksi täytyisi varmaan alkaa miettiä yleistä koristelua, vaikka sekin on aika pitkälle valmiina mun päässä. 

Omalla tavallaan päivä päivältä vähentyvä aika on pelottavaa. Mutta yhtä pelottavalta tuntuu se, että mua ei oikeastaan toistaiseksi stressaa meidän häissä mikään. Ehkä se on kuitenkin enemmän positiivinen merkki kuin negatiivinen. Kyseessä on kuitenkin vain yhdet tärkeät juhlat. Ikään kuin ylioppilasjuhlat. Tärkeä etappi elämässä, mutta nopeammin ohi kuin ehtii kissaa sanoa. 

Voi kumpa osaisin pysyä yhtä hyvällä fiiliksellä aina sinne häiden aattoon asti. 

-Elina
TJ 176


2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä hääsuunnittelut hurjan hyvällä mallilla! :) Täällä on vähän sama fiilis, vielä ei stressaa oikein mikään ja nyt vain toivotaan että tämä fiilis ja tunnelma säilyy aina häihin asti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivottavasti päästään kummatkin häihin ilman suurempia stressinpoikasia. Oon takin aika varma, että jossain vaiheessa bridezilla nostaa päätään edes hieman. 😄

      Poista